E-računovodstvo

E-računovodstvo

Za naše stranke opravljamo računovodstvo na dva načina:

Skrbimo za celotno računovodstvo

Predvsem manjši podjetniki se odločijo, da skrb za računovodstvo v celoti prepustijo našemu podjetju. Takšna odločitev jim omogoča, da se lahko bolje posvetijo svojemu delu in na ta način več zaslužijo, prav tako pa jim ostaja tudi več prostega časa.

Online računovodstvo ali e-računovodstvo

Online računovodstvo ali e-računovodstvo pomeni, da preko našega programa za računovodstvo sami vnašate določene osnovne dogodke na primer izdane ali prejete račune, mi vam samo dodelimo geslo s katerim lahko preko interneta dostopate do skupne baze podatkov na naših programih za računovodstvo. Dostop do programa za računovodstvo je časovno neomejen, se pravi da e-računovodstvo deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Vsa ostala poročila kot so: obračun DDV, obračun plač, bilanca stanja, izkaz poslovnega izida, itd.…. pa pripravljamo mi.

Online računovodstvo ali e-računovodstvo je zelo priporočljivo za podjetja z večjim številom izdanih in prejetih računov, kajti skupna uporaba programa za računovodstvo lahko vpliva na občutno znižanje stroškov za računovodske storitve. Online računovodstvo pa tudi omogoča vodenje računovodstva za podjetja po celotni Sloveniji.

Za podrobnosti o takem načinu sodelovanja nas pokličite in z veseljem vam bomo dali podrobnejše informacije.

e-računovodstvo

Poglejte si še:


računovodstvo cenik Računovodstvo cenik | računovodski servis Računovodski servis | knjigovodstvo Knjigovodstvo | obračun plač, obračun plače Obračun plač | potni stroški, potni nalog Potni stroški
davčno svetovanje Davčno svetovanje | e-računovodstvo, online računovodstvo E-računovodstvo | bilanca stanja Bilanca stanja | obračun ddv Obračun ddv