Računovodstvo za s.p.

Računovodstvo za s.p.

Zakon o gospodarskih družbah opredeljuje samostojnega podjetnika posameznika kot fizično osebo, ki na trgu samostojno opravlja pridobitno dejavnost kot svojo izključno dejavnost. Bistveno je, da mora opravljati gospodarsko dejavnost trajno, samostojno in s pridobitnim namenom.

V našem računovodskem servisu vam nudimo kakovostne in zanesljive računovodske storitve za samostojne podjetnike. Računovodstvo opravljamo tudi za popoldanske s.p. in novoustanovljene samostojne podjetnike. Vsem mladim podjetnikom in novoustanovljenim s.p. nudimo v našem računovodstvu vse potrebne računovodske storitve, naš poudarek pa je tudi na poslovnem svetovanju, da mladi oziroma novoustanovljeni podjetniki samozavestno vstopijo v poslovni svet.

Preko sistema eDavki za vas oddajamo DDV, REK obrazce za dohodke iz delovnega razmerja oziroma dohodke izven delovnega razmerja, dohodnino, davek od dohodka iz dejavnosti za samostojne podjetnike, obračun prispevkov za nosilca dejavnosti. Preko portala AJPES pa oddajamo podatke za plače, zaključne račune ter letna poročila. Preko portala e-Izvršba lahko za vas opravimo tudi storitev elektronske izvršbe. Vlogo za elektronsko izvršbo vložimo na podlagi verodostojne listine (faktura) preko Okrajnega sodišča v Ljubljani.

povpraševanje računovodstvo za s.p.

Poglejte si še:


računovodstvo za s.p. Računovodstvo za d.o.o. | računovodstvo za društva Računovodstvo za društva | računovodske storitve Računovodske storitve